Träning på Tyresö BK

Idag gick jag och Karin med mina tre hundar och hennes hund Tassie till Tyresö BK för att träna lite. Det är en väldigt varm dag idag och på apellplanen finns det lite skugga. Eftersom Wixy och Singo hade en heldag igår så skulle de få ta det lite lugnare idag. Vilket betydde att jag skulle lägga fokus på att träna Toy idag. Så han fick springa runt koner och träna olika freestyle trix samt leka med sin favvoleksak. Han tyckte att det var jätteroligt, syntes på hela honom att han njöt av att springa iväg runt konerna. Trots att det var varmt så körde han på. Mycket roligt. Singo fick också springa runt en kon och sen tränade jag snurr och spinn med honom. Snurr kan han men spinn är fortfarande i inlärningsfasen. Wixy fick även hon springa runt konen och träna freestyle.
Det var ett träningspass där fokus låg på att bara ha kul helt enkelt. Inga krav på precision eller nått sådant. Jag kan tänka mig att det är bra att träna så ibland också. Mest bara för att det är skoj och inte för att göra rätt egentligen. Hundarna blev trötta och nöjda. Men det kan ha med värmen att göra också. bild

Kommentera