Tentaplugg och stress

Idag har jag pluggat hela dagen lång, jag har en tenta som ska in om några dagar så nu är det skriva skriva skriva som gäller. Men självklart har jag hunnit jag med några promenader med hundarna också. Det är verkligen bra för hjärnan att ta pauser med jämna mellanrum och samla ny energi och få luft. På så sätt får jag nya perspektiv och nya idéer.

Mamma hade med sig Toy till jobbet och jag hade Wixy och Singo hemma. Jag steg upp tidigt för att hinna skriva lite på tentan innan hundarna skulle ut. Både Wixy och Singo sov både länge och väl efter att de fått sin frukost vilket gav mig ett ypperligt tillfälle att ägna mig åt mina studier. Precis när hjärnan kändes så där lagom mossig var det dags för hundarna att gå ut på en promenad. Perfekt tajming! Vi gick mestadels i skogen och hundarna sprang runt och nosade och pysslade med pinnar. Idag kunde jag ha dem lösa i stort sätt under hela promenaden då det knappt var några människor ute. Det är skönt när det händer tycker jag, att vi knappt möter några. För även om jag vet att mina hundar aldrig skulle gå fram och hälsa på en främmande person utan att de visade något intresse först så gäller det ju självklart att visa respekt mot sina medmänniskor och koppla hundarna vid möte. Vilket jag gör, det är därför det är ganska så skönt de dagar det är väldigt få möten och därav få gånger jag behöver koppla hundarna.

   
    
    
  

 

One Comment

Kommentera