Tandställning

Godmorgon! Igår åkte jag först till universitetet för ett seminarium, det tar lika lång tid för mig att åka dit och hem igen som tiden jag spenderar där. När jag kom hem igen åt jag lunch för att sedan gå ut med Wixy och Toy. Vi gick i ungefär en timma och det var väldigt härligt och välbehövligt efter några timmar i plugget.

Efter det begav mig tillbaka in mot stan för att möta upp mamma och Singo som skulle till veterinären igen för att titta på hans tand. Han ska få en tandställning som då kommer flytta tillbaka tanden och ge plats till den tanden som nu ligger på fel plats. Är inte det helt otroligt? Att vi nu kan tandreglera även på hundar. Väldigt bra men också helt otroligt. I och med tandställningen så kommer han inte få bita något för då kan tråden lossna. Det går ju inte att tala om det för en hund så det blir till att försöka hålla stenkoll på honom så att han inte hinner bita på något.

Singo skötte sig bra hos veterinären, han är så duktig och när vi pratade så lade han sig ned och var på väg att somna. När vi var klara hos veterinären stannade vi till på Hööks för att köpa en bädd till Sinog. Den var väldigt fin och såg väldigt mjuk ut.

  
Wixy lade beslag på den när vi kom hem. Hon vill också ha en. 

 

Kommentera