Stockholms södra hundhall – Agilityträning

Idag var jag som sagt varit och tränat agility på Stockholms södra hundhall och café med Toy. Det gick bra och känns skönt inför tävlingen i morgon. Vi tränade på däcket, tunnlar och hopp. Toy tycker verkligen att det är roligt med agility, och det tycker jag också. Jag lade upp ett klipp på Instagram som jag tänkte dela med mig av här också.


Efter det att vi hade tränat klart så åt vi lunch på deras mysiga café de har där. Maten är verkligen god.
  

Jag ska börja kolla upp olika kombinationer av hinder som människor tränar med sina hundar. För att få lite inspiration och tips på hur jag själv kan träna med Toy. Men en hinderuppsättning som jag ska träna nästa gång är att ställa hinder i en fyrkant. Det kommer jag ihåg att vi fick göra på en kurs en gång som jag gick med Wixy. Och det kunde man göra många olika kombinationer av.

Kommentera