Spara utrymme på din blogg – tips

God kväll! Nu så här på kvällskvisten tänkte jag att det var dags för ännu ett Tokigatollarna tipsar! Det handlar om utrymme på bloggar och webbhotell. Jag tror att jag kanske är rätt sen med det här då jag tror att tjänsten har funnits ett bra tag. Men i alla fall. Något som jag har upptäckt är flickr.com som är en sida där man online kan lagra sina bilder. Jag har börjat använda det här och sparar numera alla mina bra bilder på mina sida där. En annan bra sak med Flickr är att det även går att koda in sina bilder direkt i ett blogginlägg. Så jag gör jag och sparar på så vis jättemycket utrymme på mitt webbhotell. Så jag lägger inte upp mina bilder direkt på bloggen längre utan jag kodar in dem direkt från Flickr. Det gör jag genom att kopiera in html-koden från flickr direkt in i bloggposten som jag skriver.
flickr.com
Jag använder mig av gratisversionen som de har och det har hittills fungerat väldigt bra för mig. Med ett medlemskap som är gratis får man 1TB utrymme. Så nu har du förhoppningsvis fått ett nytt tips på hur det går att spara utrymme på din blogg.

Kommentera