Sök efter liten dummie

Idag har Singo fått en tandställning och därmed varit ensam på djursjukhuset och blivit sövd. Han skötte sig bra där och han har varit tapper och vid gott mod hela kvällen. Det verkar inte som att han har besvär av tandställningen vilket är skönt. Nu måste han äta sin mat uppblött och han får absolut inte bita på något för då kan tråden gå av. Mamma åkte med Singo till djursjukhuset och hämtade honom när han var klar. Jag var hemma med Wixy och Toy.

Innan jag skulle åka iväg till universitetet idag gick jag ut på en långpromenad med Wixy och Toy. Vi var ute i över två timmar i det vackra vädret. Hundarna tyckte det var härligt, de sprang runt och pysslade med pinnar i skogen. För att de även skulle få träna hade jag med mig en dummie. Den kastade jag ut i skogen och sedan skickade jag hundarna på ett sök. De fick söka efter dummien två gånger var och tyckte att det var fantastiskt roligt. Jag också för den delen och skulle gärna ha stannat kvar där ett bra tag och tränat med dem men tiden sprang i väg. Men de vart nöjda ändå vilket är det viktigaste.

bild bild bild bild

Kommentera