Julshoppat på Vero Moda

Det har varit en stressig dag i sann julanda. När jag kom hem efter julshoppingen så var det dags för hundarna att gå ut igen och sedan ge dem mat. Efter det har jag julfixat lite här hemma och slagit in julklapparna som jag handlat idag. Det var väldigt mycket folk som var ute och julhandlade så här innan julafton. Jag hittade alla julklappar som jag skulle ha vilket var en väldig tur. Och jag passade även på att handla lite till mig själv när jag ändå var iväg. Jag hittade bland annat en fin mössa och en stickad tröja på Vero Moda.
shopping5
Tröjan hade en dragkedja uppe vid kragen på baksidan av tröjan, jag tyckte att det var en fin detalj.
shopping4
shopping2
På Vero Moda passade jag även på att handla strumpbyxor som är ett plagg som nästan alltid går sönder. Så det är bra att ha några extra.
shopping1
Jag handlade en ansiktsmask också, för att återfukta huden lite tänkte jag. Den här är från Åhléns och jag har använt den förut så jag vet att jag tycker den är bra. 
shopping3
I julklapp till hundarna köpte jag tre stycken ben på Djurmagazinet. Det är mest bara för att de också ska få ett varsitt paket då de tycker att det är roligt att riva bort presentpapper. Det blir också en bra aktiveringen för hundarna att få öppna paket. Lite problemlösning. Nu ska vi fixa det sista här hemma innan jul och ser framemot en trevlig och mysig jul i morgon.

Kommentera