I stormen Helgas fotspår

Godmorgon! Denna måndag ser ut att bli en fin dag med vackert väder. Jag sitter och äter frukost samtidigt som jag bloggar. Sedan är meningen att vi ska åka och träna med hundarna. Jag ska träna agility med Wixy och Toy medan mamma tränar med Singo. Idag ska jag försöka lära Toy slalom vilket är något som känns svårt. Jag ska också lägga fokus på däcket.

Men hela helgen och idag har det varit blåsigt värre ute. Stormen Helga har ju härjat över bland annat Stockholmsområdet. Träd har ramlat över vägen och i skogen. Något som märktes igår när vi var ute och gick då vi var väldigt mycket i skogen. Det blåste även väldigt mycket så träden knakade oroväckande där inne i skogen. Många träd hade blåst omkull av stormen Helgas framfart.
stormenhelga5

stormenhelga4

stormenhelga3

stormenhelga1

Hundarna tyckte att det var roligt. De hoppade över trädstammar och bet på pinnar. Och härjade omkring i skogen.
stormenhelga7

stormenhelga6

Stormenhelga2

Kommentera