En shopaholic i Hollywood – recension

En shopaholic i Hollywood – recension.

bokI julklapp fick jag denna bok som jag hade önskat mig. Jag har läst alla andra böcker i denna serie så självklart ville jag även läsa denna. Alla som är tidigare fans av denna bokserie kommer inte att bli besvikna tror jag. Det jag gillar med serien är att den är enkel att läsa och lätt att smälta. Jag gillade även denna bok. Det var en intressant handling med spännande intriger som kommer utvecklas i nästa bok.

För alla som gillar chick-lit böcker så passar den här perfekt. För det är verkligen en chick-lit bok och jag tycker att den är bra. Jag gillar chick-lit kategorin för att det oftast är lättsamma böcker som är enkla att ta till sig och roliga att läsa. Underhållande och vassa böcker oftast. Det är en kategori som jag oftast kommer tillbaka till när jag ska välja en ny bok att läsa.

I alla fall. Boken handlar om Rebecca Brandon som reser eller flyttar till Hollywood med hennes man och barn. Hon drömmer om att jobba som stylist där och gör en del tokiga grejer för att nå dit. Självklart händer det andra saker också. Spännande grejer. Men jag vill inte berätta för mycket. Om det finns någon som läser denna blogg som gillar den serien så vet ni nu att det finns en till bok i serien. Har ni inte läst de böckerna och gillar den här typen av litteratur så skulle jag rekommendera dem.

Vill ni hitta den här boken så finns den att köpa bland annat på internet. Till exempel på adlibris (länk) som pocket bok. Den borde också finnas på bibliotek men jag vet inte helt säkert.

Kommentera