En härlig skogspromenad

Idag var jag och mamma och gick med alla hundarna i skogen. För mig var det ett tag sedan så det var härligt med en flera timmars lång vistelse i skogen. Det är få saker som får mig att må så bra som en dag i skogen med medtagen matsäck och röda hundar som smälter in med omgivningen, kamouflerade av de gula och röda löven.

Just idag hade vi även med oss några dummies och en fågel för att uppehålla Singos viltintresse. Och intresse för vilt det har han verkligen vilket är bra att veta. Wixy och Toy fick också hämta fågeln så klart. När de har fått träna jakt, speciellt med vilt så är de väldigt nöjda resten av dagen vilket alltid känns bra i mattehjärtat. Då kan jag sedan sätta mig och jobba eller plugga utan dåligt samvete och ta en välbehövlig paus för att gå på en promenad och få lite friskluft framåt kvällen, efter att de har fått sin middag.

   
  

Kommentera