Det var ett tag sedan

Det var ett tag sedan som jag bloggade. Jag har varit sjuk ett bra tag och då inte haft ork eller inspiration att blogga. Men nu mår jag bättre och känner ett behov av att skriva igen. Trots sjukdom så firade jag nyår med min familj på Marholmen. För att slippa fyrverkerierna. Ett jättefint ställe, stillsamt och tyst. Jag kan tänka mig att det är mer liv och rörelse där på sommaren men när vi var där så var det verkligen tyst och avkopplande. Skönt att det fortfarande finns platser där man inte hör bilvägen så fort man går utanför ytterdörren. 

Så hur var själva nyårsafton då? Det smällde en del på tolvslaget, bara vid tolvslaget vilket var skönt. Hundarna blev inte rädda och det smällde inte hälften så mycket som hos oss där det smäller HELA den dagen typ. 

Jag tog en del bilder med min kompakta kamera när jag var där men de kommer upp på bloggen i morgon. Nu tänkte jag visa min favoritbild från resan, som jag tog med min mobilkamera: 

  
Jag tycker att det ser ut som att Wixy och Toy är stolta föräldrar som ska lämna Singo på en skola. Ser jättegulligt ut. Huset är verkligen fint. Jag gillar att besöka och läsa om äldre byggnader. Det är fint med historia. 

Håll utkik för i morgon kommer mer bilder och berättelser från Marholmen. 

Kommentera