Dan före dopparedan


Hej och godmorgon bloggen! Idag är det dagen innan julafton vilket betyder att det roliga snart är slut. För mig är den bästa tiden innan jul, när julen fortfarande ligger framför oss. Som sommaren, det bästa är nästan våren, när sommaren fortfarande är oskriven och oplanerad. Men själva julen är ju väldigt mysig och jag har fortfarande en dag kvar att längta till julen och förbereda mig. Idag ska jag åka och handla de sista julklapparna i julstressen. Jag gillar att handla dagen innan julafton, det är mysigt på något sätt. Att strosa runt i godan ro bland massa människor som försöker hitta de sista julklapparna. Innan jag åker så ska jag gå ut med Wixy och Toy. Då kommer de kunna vara hemma själva i några timmar utan att jag behöver få dåligt samvete. För de har redan fått sitt. En perfekt kombination av de bästa av världar, hundar och landet blandat med lite stadsliv och shopping. Och jag älskar’t!

Igår på kvällen så tränade jag tricks med hundarna hemma. Det var inga avancerade övningar men ändå roligt. I slutet av träningspasset så tränade jag även lite med alla tre samtidigt vilket gick bra. Jag filmade lite av gårdagens träningspass och klippte även ihop några utvalda delar på min mobil för att dela med mig av. Är inte det otroligt? Att det nu går att på en liten mobiltelefon både filma och redigera för att sedan dela direkt. Och det blir helt okej material, för att vara en mobil. Tänk att för drygt 20 år sedan var mobiltelefonen årets julklapp liksom. Det var inte en självklarhet att alla hade mobiler. Utveckligen går verkligen otroligt snabbt framåt, i det avseendet i alla fall. I andra står utveckligen i princip stilla.

Tricks with dogs! #video #videoinstagram #dogvideo #dogsofinstagram #tollersofinstagram #tollare #tricks

Ett filmklipp publicerat av Mikaela (@tokigatollarna.se)

Kommentera