Dagen på Utö och majbrasa

Vi har haft en jättebra dag här på Utö. Vi bor i en jättefin liten stuga med en väldigt fin utsikt. Stämningen här på ön känns gemytlig och jag känner verkligen att jag gillar Utö. Vi gick på en promenad med hundarna när vi kom hit och utforskade ön lite. Sen åt vi en jättegod middag följt av en snabb visit till majbrasan. Nu är hundarna jätte trötta efter dagens äventyr. Vi sitter och tittar på humorgalan samtidigt som jag passar på att blogga i pauserna. Humorgalan är mer sorglig än glad och framkallar mer tårar än skratt, hos mig i alla fall. Varför heter det humorgalan egentligen?

(null)

(null)

(null)

2 Comments

  1. Vilka fina bilder! Ser ut och låter som att ni har haft det otroligt härligt där. Det förstår jag att ni har – Utö är helt fantastiskt 😀

Kommentera