Bland dansande dimma

Idag gick jag upp tidigt för att hinna gå en längre promenad med hundarna innan jag skulle åka iväg till universitetet. Det var en kylig och torr morgon, luften kändes frisk. Vi gick samma väg som vi så ofta går. Kändes skönt att kunna gå i en lugn takt då jag var ganska trött. När vi gick förbi sjön som vi har gått förbi varje morgon den här veckan såg vi något som var så vackert. Det var dimma vid trädtopparna och dimma som dansade på vattenyta. Ett sånt magiskt fotoögonblick ser man inte varje dag. Jag önskar att jag hade all tid i världen att spendera där, med kameran i handen. Istället fick jag fota med mobilen. Det gjorde inget, gjorde hela min dag i alla fall. Av såna där ögonblick blir jag så full av energie och inspiration.    

    
   
Trevlig fredag! 

Kommentera