Att bara strosa runt

Powerwalk är ett populärt begrepp. Många promenader kallas nu för tiden för powerwalks, vilket betyder att man går i ett snabbt tempo framåt. Det är en populär form av träning och inte bara för oss hundägare. Själv tycker jag att en promenad utan hund känns ganska onödig, men jag har ju två stycken hundar också.

Ofta tycker jag att det kan vara ganska skönt att promenera i ett raskt tempo efter att hundarna nosat en stund. Men ibland är det också trevligt att bara strosa runt. Att ta sig tid att titta på omgivningen och låta hundarna nosa extra länge i gräset. Idag var en sådan dag. Jag hade med mig kameran och passade på att fotografera lite under denna lugna promenad. Vi gick inte jättelångt men var ute länge. Ganska skönt mitt i all hets att gå milslånga promenader varje dag.

bild bild bild bild

Kommentera