Agilityträning med Toy

För några dagar sedan så tränade jag agility med Toy. Vi var på Stockholms södra BK och tränade. Där fanns det några hinder framme som jag använde mig av när jag byggde bana. Jag hade bestämt mig för att träna Toy på att på att springa runt hinder och hoppa hindret från det andra hållet. Det gör han jättebra nu vilket känns kul. Här kommer ett filmklipp från träningen.

Agility with Toy ?? #tollersofinstagram #dogsofinstagram #ducktoller #dogphotographer #dogvideo #agility #agilitydog

Ett filmklipp publicerat av Mikaela (@tokigatollarna.se)

Sedan tränade vi också på slalom vilket är svårt tycker jag. Det går framåt hela tiden och snart tror jag att han kan det där. Men jag tror att slalom är det hindret som är svårast för det kräver koncentration och fart samtidigt. Och kommer hunden fel eller hoppar över någon pinne så måste hindret tas om. Jag ska ha ett projekt slalom nu i vinter och verkligen försöka få det där hindret att sitta till i vår.

Kommentera